Yhteystiedot ja hinnat

— Yhteystiedot —

Nimeni on Ville Toivanen ja olen opiskellut Breath Integration™ -ohjaajaksi Colin P. Sissonin johdolla asuessani Uudessa-Seelannissa v. 2005-2006. Tuolloin tieni opastettiin menetelmän pariin melkoisena johdatuksena, ja tutustuttuani siihen ymmärsin miksi: se sopi täydellisesti omaan maailmankuvaani, koska se ei sisältänyt dogmeja, ismejä tai varsinaisesti edes sääntöjä – vain ohjeita ja suosituksia, jotka opastivat vapaaseen sisäiseen havainnointiin. Myöhemmin olen ylläpitänyt ja syventänyt taitojani vuosittain Sissonin vetämillä kursseilla Puolassa.

Ohjaajana tehtäväni on luoda ja ns. pitää tila, jossa sinä voit asettua turvallisesti suuntaamaan huomion sisimpääsi, sekä antaa itsellesi tilaisuuden olla niiden kokemustesi kanssa, jotka haluavat sinun huomaavan ne.

Olen saanut kiitosta kyvyistäni pitää tila energeettisesti, ja intuitiivisesti työskennellen antaa tukeni prosessillesi, olipa se iso tai pieni. Johdatan sinua kysymyksillä ja muistutuksilla mahdollisimman objektiiviseen sisäiseen havainnointiin, jossa sinä voit tietoisesti valita ja päättää olla oman senhetkisen totuutesi kanssa, tuomitsematta tai arvottamatta mitään kokemuksiasi.

Hengitysintegraatio -menetelmää on kiitelty siitä, että siinä saat täyden vapauden ottaa tuntemuksesi vastaan sellaisenaan, ilman pienimpiäkään sääntöjä, neuvoja tai ohjeita siihen mitä tai miten sinun tulisi tuntea tai olla. Se mahdollistaa sisäisen prosessisi avautumisen hetki hetkeltä juuri siten kuin sen kuuluu tehdä silloin, kun emme luule tietävämme mikä olisi “oikein”. Sinun sisäinen opettajasi tietää, ja se saa osoittaa sinulle sen, minkä kulloinkin kuuluu tulla kohdatuksi.

Yhden tapaamisen (2 tuntia) hinta on 80 €. Mikäli tunnet menetelmän omakseksi, ja ostat jossain vaiheessa viisi käyntikertaa, saat ne neljän tunnin hinnalla 320 €.

Tapaamiset pääsääntöisesti Espoossa Henttaalla.

S-posti: lasnaolo@gmail.com
P. 044 518 5530 (ei tekstiviestejä)